I Premis Cercle d'Economia a les Idees Innovadores

Les persones interessades en presentar projectes ho poden fer fins al 31 de maig

El Cercle d’Economia de Mallorca preocupat per contribuir al progrés i al benestar social de l’Illa, presenta els primers PREMIS CERCLE a les Idees Innovadores, un certamen que compta amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, l'Obra Social La Caixa i la Universitat de les Illes Balears (UIB). Aquest concurs neix amb humilitat però amb l’ambició de poder continuar en el temps i propiciar que les idees no deixin de brollar.

El concurs vol premiar la idea en si mateixa i fer una empenta al seu desenvolupament amb una dotació de 1.000 euros per categoria i suport tècnic divers, sense cap tipus de limitació. Així, la seva finalitat és impulsar els projectes innovadors que ajudin a prosperar a la societat. Els projectes que es presentin han de formar part d’una de les següents categories, atorgant-se un premi per a cada categoria:

  • Idees innovadores per a la millora de la competitivitat balear
  • Idees per a la millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat
  • Projectes universitaris d’investigació que busquin la millora de la nostra societat

Les persones interessades en presentar projectes ho poden fer fins al 31 de maig; les persones guanyadores es donaran a conèixer a l’Assemblea Ordinària del CERCLE del pròxim mes de juliol. Els guanyadors obtindran un premi en metàl·lic de 1.000 euros, a més d’un paquet de serveis i patrocinis com és mentoring per part d’una persona del món empresarial; presentació de la idea guanyadora en un esdesveniment organitzat pel Cercle, o l’assistència a la Comissió d’Innovació del Cercle.

Si esteu interessats a inscriure-únicament heu d’enviar al correu electrònic cercle@cerclemallorca.org la següent documentació:

  1. Vídeo de màxim cinc minuts exposant el vostre projecte.
  2. Presentació del vostre projecte en un document en format pdf i amb un contingut màxim de cinc pàgines.

Recomanam la consulta completa de les bases del concurs a la pàgina web del Cercle d’Economia.

Data de publicació: Mon Apr 03 09:01:00 CEST 2017