Escoltar

UIBCongres

valors

 

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears ofereix un servei de suport en la organització de congressos i esdeveniments acadèmics i científics mitjançant el portal UIBCongres.

  • El nostre projecte és l'organització. UIBCongrés és una oficina especialitzada en la gestió d'esdeveniments de tipus científic que dona suport global en l’organització de congressos, jornades i seminaris acadèmics i professionals. Ens configuram com un servei integral de la UIB adreçat a la comunitat universitària i a les institucions vinculades a la recerca, la docència i la difusió del coneixement.
  • Experiència i professionalitat. A UIBCongrés ens mou l’acció per la recerca, la transferència de coneixements, l’intercanvi d’idees i la innovació en la gestió de projectes. Ens avalen els més de 170 esdeveniments organitzats des de l’any 2003 i els prop de 20.000 participants d’arreu del planeta que han passat per les nostres mans. Els nostres clients valoren amb un 8,8 l’experiència de treballar amb UIBCongrés.
  • Cultura del detall. A UIBCongrés som testimonis directes de la divulgació de la ciència, el coneixement i la recerca que els congressos posen a l’abast de la societat. Aportam el nostre gra de sorra per a la difusió del coneixement i ho fem centrant-nos en la filosofia del detall, la qualitat i l’eficiència de l’organització a la recerca de l’excel·lència en cada fase del procés. Cuidam el detall, perquè el nostre projecte és l’organització.

Més informació i contacte:

Oficina UIBCongres

Carretera de Valldemossa km. 7,5 (edifici instal·lacions esportives, campus UIB)

07122 Palma (Illes Balears)

971 17 20 00 | uibcongres@fueib.org