Escoltar

Connecteu-vos amb Europa! - Enterprise Europe Network (EEN)

 

Què és l'Enterprise Europe Network?

L'Enterprise Europe Network (EEN) és una xarxa creada per la Comissió Europea (Direcció General d'Empresa i Indústria), amb l'objectiu de donar suport i assessorament a l'empresa i centres de recerca, oferint contactes i oportunitats de negoci en més de 50 països, incloent els 28 estats membres de la Unió Europea i altres països associats.

A Balears, el node de la xarxa EEN està format per la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), la Cambra de Comerç de Mallorca i la Fundació Bit.

 

Quins serveis ofereix la FUEIB, com a node de l’EEN, als membres de la UIB i empreses derivades?

  • Redacció i difusió de perfils d'oferta i demanda tecnològiques i comercials. Gestió de les expressions d’interès i acords de col·laboració i transferència.
  • Difusió d'informació sobre esdeveniments internacionals i organització de brokerage events, en els quals s’organitzen reunions bilaterals entre els participants.
  • Propostes de participació en projectes europeus i de cerca de socis.

 

La xarxa Enterprise Europe Network és una plataforma on difondre ofertes i demandes de cooperació perquè empreses europees i d'altres països de fora de la UE es puguin interessar pel resultats de recerca de la UIB.

Podeu veure els perfils publicats a la pàgina web de l'EEN fent una consulta al seu cercador ubicat a la part superior dreta.

Contacteu amb la Fundació Universitat-Empresa (otri@fueib.org) i us ajudarem a definir el vostre perfil.

 

Business Support on Your Doorstep