Curs «Achieving the Global Goals - One Community at the Time»

SmartUIB vol implicar la comunitat universitària i la societat illenca en el compliment dels objectius de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides


Dia: 24 de gener de 2017
Hora: de les 9.30 a les 14 i de les 15.30 a les 18.30 hores

Lloc: edifici Sa Riera (Palma)

 

 

La humanitat es troba davant el repte de redissenyar col·lectivament la seva presència a la Terra i regenerar les seves funcions, amb l’objectiu de sustentar la vida dels ecosistemes marins i terrestres a tot arreu i possibilitar també l’enfortiment de les comunitats locals i les bioeconomies de caràcter circular.

L’ésser humà pot crear una distribució més justa dels recursos, a través de la col·laboració generalitzada global-local, i aprendre a viure dins els límits naturals del planeta. Tenint present aquest objectiu, estam obligats a unir-nos per aconseguir la implementació de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. Per aconseguir aquesta finalitat, el programa institucional SmartUIB acosta la iniciativa Achieving the Global Goals - One Community at the Time a les Illes Balears.

Aquest curs està dissenyat per enfortir la capacitat dels facilitadors i multiplicadors del diàleg sobre la manera com cal implementar els disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), a més dels objectius marcats a l'escala local i regional. La formació que s’hi oferirà està especialment dirigida al personal docent, professorat de secundària i personal de l’Administració pública que estigui implicat o tingui capacitat de modificar o redissenyar la gestió en temes socials, urbans, mediambientals, econòmics, etc.; en definitiva, qualsevol persona interessada en el compliment dels disset ODS. Cal destacar que l'assoliment de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible implica facilitar els diàlegs culturalment creatius que poden conduir a un canvi de comportament que permeti a les societats la cocreació de solucions en sintonia amb la cultura i els ecosistemes locals.

El curs de formació i reflexió Achieving the Global Goals - One Community at the Time, comptarà amb la participació de la senyora May East i el doctor Daniel Christian Wahl, CEO i cap d’Innovació de Gaia Education respectivament. La llengua vehicular d’aquest curs és l’anglès, i la participació requereix inscripció prèvia.

Podeu conèixer més detalls de la jornada aquí.

 

Data de publicació: Tue Jan 10 14:21:00 CET 2017